top of page

Kehrä Collection kalustemallisto on saanut inspiraationsa Heini Hansion yksityiskoteihin suunnittelemista mittatilauskalusteista.

 

Yksityisasiakkaille tehdyissä sisustussuunnitelmissa ja saneerauksissa tullaan usein tilanteeseen, joissa johonkin tiettyyn kalusteongelmaan ei löydykään valmiita ratkaisuja. Tästä tarpeesta on syntynyt kipinä valmistaa kalustemallisto, Kehrä Collection,  josta olisi iloa myös muille kuin Kehrän omille sisustusasiakkaille.

 

Näissä Heinin suunnittelemissa kalusteissa yhdistyvät ylellinen kalustemuotoilu ja rauhallinen värimaailma. Kaiken taustalla on kestävä kehitys. Kalusteet tehdään Suomessa kotimaisista materiaaleista Heinin pitkäaikaisen yhteistyökumppanin Woodmarin verstaalla Hollolassa.

kehrä2-0065.jpg

Sole

Tämä moduli on ylellisen Kehrä-vaatehuoneen peruselementti. Sijoita se vaatehuoneeseen sisälle tai tilanjakajaksi isompaan tilaan, vaikka vasten lasiseinää kuten kuvassa. Sole-modulissa vaatteet ovat ihanasti järjestyksessä ja se tuo kauneudellaan ylellisyyttä jokaiseen päivään.

Ylähyllylle voit sijoittaa kenkäboksit tai designlaukut. Tilavat laatikot soveltuvat vaatteille tai vaikka koruille ja kelloille. Laatikoston alle saat mahtumaan kenkärivistön. Voit jättää sen myös tyhjäksi ja ilmavaksi.

 

Henkariosuus on 1,2m korkea. Se soveltuu sekä miesten että naisten paidoille, bleisereille, villatakeille ja naisten puolihameille sekä housuille.

Sole ikäänkuin leijuu ilmassa ja on helppo siivota alta sekä päältä. Kaapistot ovat metallisten tukien varassa. Kalustekokonaisuus kiinnittyy lattian ja katon väliin ja aina toisesta päädystä seinään. Sole soveltuu huonekorkeuksiin välille 2,2-2,8m.

Yksi laatikostomoduli on 90cm leveä. Katso tarkemmat mitat mittakuvista.

 

Jos haluat tarjousta  räätälöidystä kokonaisuudesta, niin olethan yhteydessä.

Lisätietoja heini@kehrainterior.fi

kehrä2-0011.jpg

Solid

Ovikaappi-moduli on Kehrä vaatehuoneen kiinteämpi osuus. Ovien taakse saat piiloon niin henkari- kuin hylly- tai koriosuuksia. Solid-moduliin sijoitat vaikka pitkät leningit ja takit.

Solid-kaapistoon kuuluu muita osia ovikaappimodulin lisäksi: kenkähyllykkö, valaistu välivitriini ja päätyhyllykkö, sekin valolla.

 

Kuvan kokonaisuudessa on päätyhyllykössä alhaalla integroitu jääkaappi ja yläpuolella lasihyllyissä voit säilyttää Nespresso-keittimen tai viinilasit. Voit myös pyhittää päätyhyllykön valaistut lasihyllyt kokonaan lempilaukuille tai kengille.

Solid- ja Sole-modulit ovat tammiviilutettua mdf-levyä. Värit ovat kevyesti vaalennettu tammi, musta ja valkoinen. Vitriinissä ja päädyssä on lasihyllyt jos niin halutaan.

Solid-ovikaapissa on vedinura upotettuna ovimateriaaliin. Vedinura on aina musta tai valkoinen. Minimaalinen sokkeliosuus tekee Solid-modulista tyylikkään ja linjakkaan.

Solid-ovikaapit saat myös Shine-lasivitriiniovilla. Katso Solidin eri osat mittakuvista.

Kysy lisätietoja tai tarjousta heini@kehrainterior.fi

kehrä2-0145.jpg

Shine & Hide

Shine-moduli on suunniteltu esineille jotka halutaan ovien taakse ja suojattua pölyltä, mutta kuitenkin esille.

Se soveltuu hyvin baarikaapiksi, astiavitriiniksi design-esineille, käsilaukuille tai kengille. Shine kiinnitetään aina seinään. Shine vitriinikaapin saa tilattua led-valolla ja sisällä on aina lasihyllyt.

Hide-moduli on seinälle kiinnitetty TV-taso tai olohuoneen, eteisen, makuuhuoneen laskutaso. Hide jättää ilmavasti huoneeseen enemmän tilantuntua kuin lattialla seisovat kalusteet. Huone on helppo siivota ja laatikoissa on paljon säilytystilaa. Laatikon tilalla voi olla myös avolokero. Kansi on samaa materiaalia kuin kaapisto. Hide-moduliin saa lisävarusteena kannen päälle tilattavan lasilevyn kannen suojaksi.

Katso Shine- ja Hide-modulien mitat mittakuvista.

Lisätietoja heini@kehrainterior.fi

kehrä2-0123.jpg

Butler

Tämä moduli on suunniteltu vaatehuoneeseen tai eteiseen lisäsäilytystilaksi. Butler-moduliin sijoitat designlaukut tai -kengät, watch winderit ja korurasiat. Butler-modulin voit sijoittaa pystyyn tai vaakaan ja sen saa Shine-vitriiniovilla tai ilman. Takalevyyn saa läpiviennin pistorasialle haluamaasi paikkaan. Voit jättää sinne puhelimen, ipadin tai kellon lataukseen. Butler kiinnitetään seinälle, pois lattiatasosta jotta huoneeseen jää tilantuntua ja lattiapinnat on helppo siivota.

Butlerin mitoitus tekee kalusteesta ihanan helpon sijoittaa eteiseen tai makuuhuonetiloihin. Butler on ihana apulainen arjen lempitavaroiden säilyttäjä ja lataaja. Kun se on asennettu seinälle irti lattiasta on huone helpompi siivota ja kulkea.

Butler-moduli kuten kaikki Kehrä-kalustemodulit, on tammiviilutettua mdf-levyä. Värit ovat kevyesti vaalennettu tammi, musta tai valkoinen. Shine vitriinilasiovet ovat joko kirkasta lasia tai tyylikkäästi esineet himmentävä harmaa.

Vaakaan asennettuna Butler-moduliin saa lisävarusteena lasilevyn kannen suojaksi.

Katso Butlerin mittatiedot mittakuvista.

Lisätietoja heini@kehrainterior.fi

Tilaukset

Tilauksissa tai tiedusteluissa, olkaa ystävällisesti yhteydessä: heini@kehrainterior.fi

Toimitusaika

Toimitusaika on yleisesti 6-8 viikkoa. Riippuen työtilanteesta se saattaa vaihdella ja näin ollen toimitusaika sovitaan aina tapauskohtaisesti. Jos sinulla on kiireellinen toimituksen tarve olethan meihin yhteydessä. Pyrimme aina löytämään sopivan ratkaisun jokaiselle asiakkaalle.

Maksuehto

Laskutamme mittatilauskalusteista 30% ennakkoon tilauksen yhteydessä. Ennakkomaksua ei palauteta jos kalusteet ovat jo tuotannossa ja tilaus jostain syystä perutaan. Loput 70% laskutetaan toimituksen yhteydessä.

Kuljetusvauriot ja reklamaatiot

Kuljetuksen saapuessa tulee pakkaukset ja paketit tarkistaa yhdessä kuljettajan kanssa. Jos pakkauksissa on vaurioita niistä tulee heti ottaa valokuvat ja toimittaa ne meille sähköpostitse. Kuljetukset on 100% vakuutettuja. Ilmoitathan kuljetusvauriosta heti meille tuotteen saapuessa ja enintään 5 päivän sisällä tuotteen saapumisesta.

Mikäli kalusteessa havaitaan rakenne- tai materiaalivirhe siitä tulee ilmoittaa 15 päivän kuluessa Kehrä Interior Oy:lle. Tällöin ryhdymme toimenpiteisiin asian kuntoon saattamiseksi.

Peruutukset ja muutokset

Ilmoitathan tilauksen peruuntumisesta 24 tunnin sisällä tilauksesta. Kiireellisten tilausten peruuttamista ei voida tehdä ollenkaan, sillä niiden valmistus alkaa välittömästi kun tilaus on tehty. Ilmoitathan myös tilaukseen liittyvistä muutoksista mahdollisimman pian. Jos kaluste on tuotannossa, muutoksia ei valitettavasti voida enää tehdä.

Palautusoikeus

Kalusteiden mittatilausluonteesta ja materiaaleista johtuen, kalusteita ei voi palauttaa tai vaihtaa. Kalusteen mukana tulee kierrätys- ja hoito-ohjeet, jotta kalusteesi elämänkaari olisi mahdollisimman pitkä.

Asennus ja kuljetus

Kalusteiden seinään- ja katon/lattianväliseen kiinnitystapaan vedoten, vaadimme että kalusteiden asennus tilataan joko meiltä tai ammattilaiselta/kalusteasentajalta, jolla riittävä pätevyys kiintokalusteiden asentamiseen. Emme ota minkäänlaista vastuuta mikäli kalusteen asentaa jokin muu taho ja kalusteille tai seinärakenteille tai käyttäjälle aiheutuu väärintehdystä asennuksesta vahinkoa.

Mikäli kaluste tilataan Kehrä Interior Oy:ltä avaimet käteen-asennettuna, sisältyy asennushintaan myös kuljetus.

bottom of page