Kehrä Collection kalustemallisto on saanut inspiraationsa Heini Hansion yksityiskoteihin suunnittelemista mittatilauskalusteista.

 

Yksityisasiakkaille tehdyissä sisustussuunnitelmissa ja saneerauksissa tullaan usein tilanteeseen, joissa tiettyyn kalusteongelmaan ei löydy valmiita ratkaisuja.

 

Heinin suunnittelemissa kalusteissa yhdistyvät ylellinen kalustemuotoilu ja rauhallinen värimaailma. Kaiken taustalla on kestävä kehitys. Kalusteet tehdään Suomessa kotimaisista materiaaleista Heinin pitkäaikaisen yhteistyökumppanin verstaalla.

kehrä2-0065.jpg

Sole

Tämä moduli on ylellisen Kehrä-vaatehuoneen peruselementti. Sijoita se vaatehuoneeseen sisälle tai tilanjakajaksi isompaan tilaan, vaikka vasten lasiseinää kuten kuvassa. Sole-modulissa vaatteet ovat ihanasti järjestyksessä ja se tuo kauneudellaan ylellisyyttä jokaiseen päivään.

Ylähyllylle voit sijoittaa kenkäboksit tai designlaukut. Tilavat laatikot soveltuvat vaatteille tai vaikka koruille ja kelloille. Laatikoiden saat kenkärivistön. Voit jättää sen myös tyhjäksi ja ilmavaksi.

 

Henkariosuus on 1,1m korkea. Se soveltuu sekä miesten että naisten paidoille, bleisereille, villatakeille ja naisten puolihameille sekä housuille.

Sole ikäänkuin leijuu ilmassa ja on helppo siivota alta sekä päältä. Kaapistot ovat metallisten tukien varassa. Kalustekokonaisuus kiinnittyy lattian ja katon väliin ja aina toisesta päädystä seinään. Sole soveltuu huonekorkeuksiin välille 2,2-2,8m.

Yksi laatikostomoduli on 90cm leveä. Katso tarkemmat mitat mittakuvista.

 

Jos haluat tarjousta  räätälöidystä kokonaisuudesta, niin olethan yhteydessä.

Lisätietoja heini@kehrainterior.fi

kehrä2-0011.jpg

Solid

Ovikaappi-moduli on Kehrä vaatehuoneen kiinteämpi osuus. Ovien taakse saat piiloon niin henkari- kuin hylly- tai koriosuuksia. Solid-moduliin sijoitat vaikka pitkät leningit ja takit.

Solid-kaapistoon kuuluu muita osia ovikaappimodulin lisäksi: kenkähyllykkö, valaistu välivitriini ja päätyhyllykkö, sekin valolla.

 

Kuvan kokonaisuudessa on päätyhyllykössä alhaalla integroitu jääkaappi ja yläpuolella lasihyllyissä voit säilyttää Nespresso-keittimen tai viinilasit. Voit myös pyhittää päätyhyllykön valaistut lasihyllyt kokonaan lempilaukuille tai kengille.

Solid- ja Sole-modulit ovat tammiviilutettua mdf-levyä. Värit ovat kevyesti vaalennettu tammi, musta ja valkoinen. Vitriinissä ja päädyssä on lasihyllyt jos niin halutaan.

Solid-ovikaapissa on vedinura upotettuna ovimateriaaliin. Vedinura on aina musta tai valkoinen. Minimaalinen sokkeliosuus tekee Solid-modulista tyylikkään ja linjakkaan.

Solid-ovikaapit saat myös Shine-lasivitriiniovilla. Katso Solidin eri osat mittakuvista.

Kysy lisätietoja tai tarjousta heini@kehrainterior.fi

kehrä2-0145.jpg

Shine & Hide

Shine-moduli on suunniteltu esineille jotka halutaan ovien taakse ja suojattua pölyltä, mutta kuitenkin esille.

Se soveltuu hyvin baarikaapiksi, astiavitriiniksi design-esineille, käsilaukuille tai kengille. Shine kiinnitetään aina seinään. Shine vitriinikaapin saa tilattua led-valolla ja sisällä on aina lasihyllyt.

Hide-moduli on seinälle kiinnitetty TV-taso tai olohuoneen, eteisen, makuuhuoneen laskutaso. Hide jättää ilmavasti huoneeseen enemmän tilantuntua kuin lattialla seisovat kalusteet. Huone on helppo siivota ja laatikoissa on paljon säilytystilaa. Laatikon tilalla voi olla myös avolokero. Kansi on samaa materiaalia kuin kaapisto. Hide-moduliin saa lisävarusteena kannen päälle tilattavan lasilevyn kannen suojaksi.

Katso Shine- ja Hide-modulien mitat mittakuvista.

Lisätietoja heini@kehrainterior.fi

kehrä2-0123.jpg

Butler

Tämä moduli on suunniteltu vaatehuoneeseen tai eteiseen lisäsäilytystilaksi. Butler-moduliin sijoitat designlaukut tai -kengät, watch winderit ja korurasiat. Butler-modulin voit sijoittaa pystyyn tai vaakaan ja sen saa Shine-vitriiniovilla tai ilman. Takalevyyn saa läpiviennin pistorasialle haluamaasi paikkaan. Voit jättää sinne puhelimen, ipadin tai kellon lataukseen. Butler kiinnitetään seinälle, pois lattiatasosta jotta huoneeseen jää tilantuntua ja lattiapinnat on helppo siivota.

Butlerin mitoitus tekee kalusteesta ihanan helpon sijoittaa eteiseen tai makuuhuonetiloihin. Butler on ihana apulainen arjen lempi-tavaroiden säilyttäjä ja lataaja. Kun se on asennetu seinälle irti lattiasta on huone helpompi siivota ja kulkea.

Butler-moduli kuten kaikki Kehrä-kalustemodulit, on tammiviilutettua mdf-levyä. Värit ovat kevyesti vaalennettu tammi, musta tai valkoinen. Shine vitriinilasiovet ovat joko kirkasta lasia tai tyylikkäästi esineet himmentävä harmaa.

Vaakaan asennettuna Butler-moduliin saa lisävarusteena lasilevyn kannen suojaksi.

Katso Butlerin mittatiedot mittakuvista.

Lisätietoja heini@kehrainterior.fi